Kezdőlap > Rólunk
 
 
 
 

Rólunk

Problémád van az anyaggal? Úgy érzed függő lettél, már elvonási tüneteid is voltak??? Nincs kivel megbeszélni ezt? Szüleiddel nem mered a haverok meg ugye lehet, hogy hasonló cipőben járnak. Vagy pont ellenkezoleg, szégyelled előttük, mert "úgysem értenék"? Ezért vagyunk mi! A nevünk "Drogfree" , ami azt jelenti, hogy már "anyagmentes", és minden téves hiedelem ellenére nem azt, hogy drogozni "free", vagyis szabad! Hatalmas különbség !!!

Gyógyult Szenvedélybetegek Alapítványát 1992-ben alapítottuk. Egy budapesti lakásban dolgozunk. Itt védett szállás működik a krízisen átesett gyógyulni vágyó fiataloknak. Segítünk kiválasztani a megfelelő rehabilitációs intézetet, felvenni velük a kapcsolatot. Hetente egyszer sok régi ismerősünkkel találkozunk, az önsegítő csoportunkba visszajárnak azok, akik segítségünkkel jöttek rendbe.

Közösen alapítottuk a Szederkert Stúdiót, azoknak, akik kreativak és szeretnének közösen alkotni velünk. Két bábfilmet is készítettünk, amiket fesztiválokon is bemutattunk. A Pesti séta az iskoláskorúaknak szól elsősorban, és drogmegelőző és felvilágosító munkánkhoz kapcsolódik. A másik film, a Der kleine Ludwig egy zavaros életvitelű, kallódó kisegérről szól, akit Berlinből Budapestre küldenek szülei.

Ne dőlj be a kábítószernek! Nézd meg azokat, akik hosszú évek óta csinálják: hol ott az öröm? A bulik is véget érnek egyszer, igaz? Mindennap 18-02-ig beszélgethetünk, kérdezhetsz bármit a drogról, megoszthatod velünk problémáidat, örömeidet a chat-room-ban.

Szóval írj nekünk, fontos, hogy ne csapd be magad azzal, hogy "bírom ezt én még", meg "kell az anyag az élethez". Valaha mi is így gondoltuk és nekünk is segítettek!! Címünk: drog-free@freemail.hu

Szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik adójuk egy százalékával támogatták alapítványunk munkáját. Adószámunk:18009066-1-43
Számlaszámunk:11613008-00139600-13000001

Nézzétek meg naponta frissülő blogunkat >>

Nézz bele vendégkönyvünkbe! >>

 
 

Drogfree - Gyógyult Szenvedélybetegek Alapítványa
Contact Sitemap Home